Omschrijving

Nieuwbouw halfopen woning met 4 slaapkamers in Dentergem TE KOOP (laatste woning!)

Deze ruime half open nieuwbouwwoning in Dentergem is de ideale woning voor wie op zoek is naar een comfortabele en moderne leefruimte (volledige geïnstalleerde open keuken) met veel ruimte en privacy. Het perceeloppervlakte van de woning bedraagt 554 vierkante meter, terwijl de bewoonbare oppervlakte van de woning 180 vierkante meter bedraagt.

De woning beschikt over een ruime afgewerkte tuin waar u altijd kunt genieten van de zon. Daarnaast is er ook een groot terras waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van het buitenleven. De woning beschikt ook over een garage met plaats voor wagen en een handige berging.

Op het eerste verdiep vindt u vier ruime slaapkamers, waardoor er voldoende ruimte is voor het hele gezin. Daarnaast zijn er ook 2 moderne badkamers aanwezig. De woning beschikt over zowel regenwater als stadswater. Er zijn ook 4 zonnepanelen aanwezig.

Deze woning de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een modern en comfortabel huis met veel ruimte en privacy (omheining voorzien). Neem contact op met warre@immoroba.be of via Immo Roba om deze woning te bezichtigen en ontdek zelf het comfort en de luxe van deze prachtige woning.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]