Omschrijving

Ruime villa (1660 m²) op toplocatie te Waregem

Deze alleenstaande woning is gelegen in een rustige omgeving aan de rand van de stad. Via de inkomhal vindt men een eerste bureauruimte, gastentoilet en toegang tot zowel het leefgedeelte als het nachtgedeelte.

Enerzijds is er het gedeelte met een ruime eetplaats en een leuke zithoek (open haard) met zicht op de tuin. Hiernaast bevindt zich de keuken en een wasruimte. In dit zelfde gedeelte is er ook nog een tweede bureauruimte of speelkamer. Anderzijds vindt men 5 slaapkamers en een badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet terug.

Verder is er de solide kelder met o.a. bergruimte, stookplaats en parking. (bereikbaar van zowel binnen als via de poort vooraan de woning.)

Technisch: stevige woning / vernieuwde dakbedekking (2017) / dubbele beglazing / centrale verwarming (mazout) / regenwater: 5000L

Kortom; een ruime, op te frissen villa met voldoende parkeergelegenheid en mooie tuin op een uitstekende locatie! (vlakbij invalswegen en E17)

Meer informatie of een bezoek via warre@immoroba.be


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]