Omschrijving

Supergeïsoleerde woning ( BEN-woning) met 3 slaapkamers te huur centrum Zulte!

Woning met superieure afwerking!

Woning beschikt over een voortuin die aangelegd is met kunstgras.
Indeling: inkom met gastentoilet, lichtrijke leefruimte met open keuken voorzien van alle nodige comfort en extra berging. Op het eerste verdiep bevinden zich 2 slaapkamers, een wasplaats en badkamer (met wandverwarming). Er is een vaste trap naar het tweede verdiep die beschikt over een technische ruimte en slaapkamer. Tuin met terras aanwezig. Bij de woning hoort een carport met berging waarop zonnepanelen bevestigd zijn (+€ 50/maand)

De woning werd afgewerkt met aluminium schrijnwerk, vloer- en wandverwarming met warmtepomp en zonnepanelen (12 stuks per woning)- E-peil: 18 (31 kwh/m²/j). Er is regenwater met filter.
Hagen worden onderhouden door tuinman, dit tweemaal per jaar. Ook worden de waterfilters tweejaarlijks en de ontkalkerfilter jaarlijks vervangen. Er is buitenverlichting en de inrijpoort is elektrisch. Hiervoor zal een kost aangerekend worden van €70/maand.

Supergeïsoleerde woning met extreem laag verbruik van elektriciteit en water!

De woning is zeer gunstig gelegen: centraal (bakker, slager en apotheek op wandelafstand) en toch rustig!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]